Isännöitsijätoimisto Erkki Törmäkangas Oy:n ja Jyväskylän Yrityskonsultit Oy:n fuusio etenee sovitussa aikataulussa. Lopullinen sulautuminen tapahtuu 31.8.2015 Patentti- ja rekisterihallituksen aikataulun puitteissa. Käytännön toimintaan sulautuminen ei vaikuta.

Yhtiön isännöitsijät Erkki Törmäkangas, Jaana Hokkanen ja Tuulikki Ilmarinen-Ruth sekä kiinteistösihteerit Kaija Riitamaa, Saara Törmäkangas ja Iina Valkeajärvi jatkavat Teidän yhtiönne yhteyshenkilöinä edelleen.
Erkki Törmäkangas Oy:n toimisto muuttaa tämän vuoden loppupuolella Yrityskonsultit Isännöinti Oy:n kanssa yhteisiin tiloihin osoitteeseen Alasinkatu 1-3, 40320 Jyväskylä (Gummerus-kiinteistö). Alustava muuttoaikataulu on marraskuu 2015, muuttoaikataulusta lähetetään erillinen tiedote kaikille osapuolille.

Yhdistymisen tavoitteena on kehittää yhdessä sekä Yrityskonsultit Isännöinti Oy:n että Isännöitsijätoimisto Erkki Törmäkangas Oy:n asiakkaiden saamaa isännöintipalvelua entistä paremmaksi ja osaavammaksi. Panostamme asiakaslähtöiseen palveluun, hyvään läpinäkyvään tiedottamiseen, osaamisen kehittämiseen, sähköisiin ratkaisuihin ja toimiviin tuurausjärjestelyihin. Haluamme, että jatkossakin yhteistyö taloyhtiön hallituksen kanssa on joustavaa ja saumatonta. Panostamme myös siihen, että asukkaiden asumisen on oltava turvallista ja kohtuuhintaista sekä heidän saaman palvelun sujuvaa. Erityisesti haluamme erottua laajojen korjaushankkeiden onnistuneilla lopputuloksilla ja erityisen tyytyväisillä asukkailla.

Mikäli teillä on kysyttävää, olkaa yhteydessä meihin.
Jyväskylässä 20.8.2015

pasi vanhainen

Pasi Vanhainen, toimitusjohtaja
Jyväskylän Yrityskonsultit Isännöinti Oy
Puhelin 044-737 226
pasi.vanhainen@yrityskonsultit.com

erkki törmäkangas

Erkki Törmäkangas, isännöintipäällikkö
Isännöitsijätoimisto Erkki Törmäkangas Oy
Puhelin 050-3137832

erkki.tormakangas@tormakangas.fi